fbpx

Lekkere en gezonde trek? Kies voor Broodje Rijen.

Elke dag vers bereid

Spelregels bezorgservice

Fijn dat u kiest voor de bezorgservice van Broodje Rijen. Binnen enkele minuten na uw online bestelling, ontvangt u een bevestiging via e-mail.
Geen mail ontvangen? Bel 0161 – 222 456. Dan nemen we samen de bestelling door.

We brengen de heerlijke verse broodjes graag bij u op de zaak of thuis.

Dit zijn de spelregels voor onze bezorgservice. Zo weet u waar u aan toe bent.

Tijdstip bezorging
De bezorging van de broodjes is van 10.00 tot 14.00 uur (uitzonderingen zijn in overleg mogelijk, bijvoorbeeld vergaderschalen).

We hebben tijd nodig om uw heerlijke broodjes vers klaar te maken en naar u toe te komen. We gaan proberen om uw gewenste bezorgtijd te realiseren. Hiervoor hebben wij minimaal drie kwartier nodig. Toch liever zelf uw bestelling ophalen? Dat kan! We doen ons best om uw bestelling binnen een half uur klaar te hebben.

Gratis bezorging
De bezorging is gratis als u € 20,00 of meer bestelt aan broodjes en frisdrank (andere producten zoals tabak en dergelijke vallen hier buiten). Het bezorgadres ligt binnen een straal van 10 kilometer vanaf Broodje Rijen: Rijen, Molenschot, Koolhoven in Tilburg, Gilze en een deel van de Reeshof Tilburg. Is het bezorgadres in een andere plaats? Bel 0161 – 222 456 voor overleg over het bezorgen.

Betaling
U betaalt uw bestelling bij het afhalen of de bezorging. Dit kan contant.
Als zakelijke klant kunt u de bestelling ook op rekening laten zetten. U ontvangt dan een factuur.

Geniet van uw broodje
We doen ons uiterste best om u te laten genieten van een heerlijk vers broodje. Smaakt het anders dan verwacht? Vertel het ons. Smaakt het naar meer? We zien uit naar uw volgende bestelling. En vertel het gerust verder.

EET SMAKELIJK!

Gratis bezorging in Rijen
boven € 20,00