fbpx

Broodje Rijen, Shell Rijen en Carwash Rijen

Pak eens een kopje koffie erbij

Shell Rijen verbouwt ingrijpend

Medio augustus 2018 start Shell Delifrance Rijen met een verbouwing voor het bieden van nog meer gemak en service aan particuliere en zakelijke klanten. Het tankstation gaat vanaf 1 januari 2019 zelfstandig verder als Shell Rijen, Broodje Rijen en Carwash Rijen. De verbouwing duurt naar verwachting enkele maanden. Tijdens de verbouwing blijft het mogelijk om bij Shell Rijen te tanken, inkopen in de shop te doen zoals bloemen of cadeau-artikelen, broodjes te eten/bestellen en de auto te wassen. Om de klanten te compenseren voor het mogelijke ongemak door de verbouwing, heeft Shell Rijen de komende maanden leuke bijtankacties voor de klanten.

Verbouwing Shell Rijen
Corne Janssens en Chantal van Dorst runnen de locatie Shell Rijen op bedrijventerrein Haansberg met veel plezier en enthousiasme. Als geen ander kennen zij de behoeftes van de zakelijke en particuliere klanten uit de regio. Chantal van Dorst: “Steeds vaker wordt het tanken gecombineerd met het kopen of het bestellen van een broodje. Onze baguettes zijn in trek, zeker ook bij de medewerkers van bedrijven op bedrijventerrein Haansberg. We zitten dichtbij, en onze broodjes zijn betaalbaar, goed gevuld en lekker. Door de verbouwing hebben we straks een hele nieuwe shop met meer ruimte voor een groter assortiment autoproducten, cadeauartikelen en een uitgebreide lunchroom.”

Broodje Rijen, nieuwe naam voor lunchroom Shell Rijen
De nieuwe lunchroom krijgt gezellige zitjes en is daarmee niet meer te vergelijken met de huidige paar statafels. Daarmee wordt de lunchroom, die vanaf 1 januari 2019 verder gaat onder de naam Broodje Rijen, ook een prima eetgelegenheid voor mensen uit de regio die gezellig een hapje willen eten en voor zakelijke afspraken. Corne Janssens: “De uitbreiding van de lunchroom is al langer onze droom. Zo kunnen we mensen uit de regio en de omliggende bedrijven in Rijen nog beter bedienen. De prijzen van de broodjes blijven overigens betaalbaar. Daar hebben we immers al een naam mee opgebouwd. Bezorging van bestelde broodjes blijft ook na de verbouwing mogelijk. De broodjes zijn te bestellen op doordeweekse dagen van 07.00 tot 14.30, op zaterdag en zondag van 09.00 tot 15.00 uur. Na de verbouwing gaan we eerder open en later dicht.”

Vernieuwde carwash Rijen
Ongeveer gelijktijdig met de verbouwing van de shop, start de vernieuwing van de huidige wasboxen. Er komt een nieuwe installatie wasboxen met een subliem wasresultaat door een upgrade van de rollovers. De lancering van de vernieuwde carwash staat gepland voor eind 2018.

Medio 2019 realiseert Carwash Rijen aan de overkant van de Europalaan overigens een uitgebreidere kettingwasstraat van circa 40 meter met een groot overdekt stofzuigerplein, een wasserette en een doggywash. Via sociale media en via www.shellrijen.nl is het mogelijk om de ontwikkelingen te volgen.

Over Shell Rijen
Shell Rijen startte op 13 november 1954 in de Stationsstraat in Rijen. In oktober 1999 verhuisde het tankstation naar Europalaan 13, aan de rand van Rijen. In december 2014 kwam er een locatie bij: het onbemande Shell Express aan de Rijksweg 111 in Rijen.

Zakelijke klanten kunnen bij Shell Rijen een Localcard aanvragen waarmee ze 24 uur per dag aan de Europalaan kunnen tanken. Zij ontvangen dan een keer per maand een factuur via e-mail. De Localcard is ook bruikbaar voor aankopen in de shop en voor Carwash Rijen en Broodje Rijen.
Shell Rijen is bemand op doordeweekse dagen van 06.30 tot 22.00, op zaterdag vanaf 07.00 en op zondag vanaf 08.00 uur. Als de shop gesloten is, is het mogelijk om te tanken bij de nachtpomp (pomp 1 en 2). Voor vrachtwagens zijn er 2 truckdiesel snelpompen.

Chantal van Dorst en Corné Janssens zien de verbouwing als een ultieme kans om de wensen van particuliere en zakelijke klanten ook in de toekomst te kunnen blijven vervullen. Bij Shell Rijen werken 18 enthousiaste klantvriendelijke medewerkers. Chantal van Dorst werkt al sinds februari 2011 in de zaak.

 

Meest Recent