fbpx
Elektrisch laden bij Shell Broodje Rijen

Elektrisch laden bij Shell Broodje Rijen

Sinds begin 2022 hebben wij een Shell recharge lader in gebruik genomen. Wij hebben gekozen voor een Shell Recharge lader van het merk Tritium. Tritium is één van de meest toonaangevende producenten van snelladers met high-end snelladers die zich kenmerken door gebruiksgemak en state-of-the-art techniek. Geheel vloeistof gekoeld, modulair en schaalbaar.

De laadpaal is zeer gebruiksvriendelijk uitgevoerd met een digitaal 10“ lcd-scherm, 6 meter lange laadkabels, een kabelbeheersysteem en indicatorlampjes voor de laadstatus, zodat u als klant een super ervaring heeft. Onze lader is uitgerust met zowel CCS2 als CHAdeMO zodat vrijwel alle type EVs kunnen komen laden.Tenslotte beschikt de RTM 50-75 kW SERIE over LED downlights aan de voor- en achterzijde voor extra zichtbaarheid en veiligheid.

U kunt op verschillende manieren een sessie bij onze laadpaal starten.

  • Laden met een laadpas of token, bijvoorbeeld van Shell Recharge of van een andere aanbieder
  • Laden met je smartphone: met de Shell Recharge App of met behulp van een QR-code

U kunt dus nu bij Shell Broodje Rijen uw elektrische auto en ook U zelf opladen. Door het hoge vermogen van onze snelladers ben u ongeveer binnen 20 minuten weer onderweg. En tijdens het laden kunt u uiteraard ook genieten van een heerlijk vers broodje of van onze koffie in onze lunchroom.

Meest Recent