fbpx

Broodje Rijen, Shell Rijen en Carwash Rijen

Leuke acties

Verras jouw vader op een originele manier!

Een origineel ontbijt op bed of een gezellige brunch voor jouw vader? Dát regel je zo! Bestel het superlekkere Vaderdag Pakket van Broodje Rijen.

Inhoud van het lekkere Vaderdag Pakket

Verse jus d’orange, croissant, pistolet, een paar schijfjes tomaat en komkommer, twee plakjes kaas, twee plakjes gerookte ham, filet Americain, bol carpaccio, wrap zalm en twee kuipjes verschillende jam en een kuipje boter.

Bestel vandaag je Vaderdag Pakket want OP=OP

Mail je naam, telefoonnummer (en het bezorgadres) vóór 17 juni 2021 naar info@shellrijen.nl. Afhalen kan al vanaf 8.00 uur en bezorgen doen we tussen 8.00 en 10.00 uur.

𝗣𝗔𝗥𝗙𝗨𝗠 𝗦𝗣𝗔𝗥𝗘𝗡!

Spaar nu bij Shell Rijen voor 𝗸𝗼𝗿𝘁𝗶𝗻𝗴 𝗼𝗽𝗹𝗼𝗽𝗲𝗻𝗱 𝘁𝗼𝘁 𝘄𝗲𝗹 𝟳𝟭% op exclusieve parfums. Bij elke € 10,- die u in de shop besteed ontvang je een zegel. Met 5 zegels kun je al een heerlijk geurtje met flinke korting aanschaffen! 😃

Deze actie loopt tot 20 juni 2021.

1,2,3… GOAL!

SPAAR IN DRIE TRAPPEN
VOOR EEN ORANJE BAL!

Tot en met zondag 11 juli 2021 ontvangt u een spaarkaart en verzameld u stempels bij een bezoek aan Carwash Rijen, Shell Rijen en Broodje Rijen bij een minimale besteding van € 5. Bij drie verschillende stempels is uw spaarkaart vol. Uw volle spaarkaart kunt u inruilen voor een leuke oranje bal. Eén bal per klant per auto. Zolang de voorraad strekt. OP = OP

ACTIEVOORWAARDEN
U ontvangt een stempel bij een bezoek aan Carwash Rijen, Shell Rijen en Broodje Rijen bij een minimale besteding van € 5.
Volle spaarkaarten kunt u t/m zondag 11 juli 2021 inleveren bij Carwash Rijen, Europalaan 11, Rijen.
Een volle spaarkaart met drie stempels kunt u inruilen voor een oranje bal.
Uitsluitend één volle spaarkaart per klant per auto.
Zolang de voorraad strekt. OP = OP.
Carwash Rijen behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de actie voortijdig te beëindigen.
Thanks!

Ciabatta Old Amsterdam Truffel
Ciabatta met Old Amsterdam kaas, rucola, tomaat, komkommer, ei en truffelmayonaise
€4,25/€5,25

Pistolet Asperge & Beenham
Pistolet/baguette met beenham, asperge beenhamsalade en rucola
€4,25/€5,25

Sparen voor korting bij Carwash Rijen
Tankt u regelmatig bij Shell Rijen? Dat is mooi! Vraag naar het spaarboekje van Carwash Rijen. Voor elke 5 liter getankte brandstof, krijgt u een spaarzegel. Met een volle spaarkaart (60 zegels) krijgt u €5,00 korting op het beste wasprogramma (van €17,50 voor €12,50). Heeft u ook een waspas, dan ontvangt u nog meer korting. Combineer een volle spaarkaart met de waspas en ontvang maar liefst een korting van totaal €8,00! We zien u graag bij Carwash Rijen.

Tanken met Airmiles
Als u tankt bij Shell Rijen dan ontvangt u bij elke getankte liter brandstof een extra airmile. Dit geldt ook voor onze zakelijke klanten met een local card.

Carwash roll-over:
Wassen met Airmiles

Het is bij onze rollover aan de Europalaan 13 (achter het tankstation) mogelijk om het wassen van uw auto te betalen met airmiles. Dat is mooi meegenomen!

Als u kiest voor een programma van € 9,50, dan levert u 950 airmiles in.
Als u kiest voor het programma van € 6,50 dan levert u 650 airmiles in.