Broodje Rijen, Shell Rijen en Carwash Rijen

Leuke acties
Broodje Club de Luxe
Triangel / Italiaanse bol / baguette / pistolet, kipfilet, eiersalade, tomaat, bacon, rucola
€4,25 / €5,25
Soep met stokbrood
Erwtensoep met rookworst of Chinese tomatensoep
€4,75

Sparen voor korting bij Carwash Rijen
Tankt u regelmatig bij Shell Rijen? Dat is mooi! Vraag naar het spaarboekje van Carwash Rijen. Voor elke 5 liter getankte brandstof, krijgt u een spaarzegel. Met een volle spaarkaart (60 zegels) krijgt u €5,00 korting op het beste wasprogramma (van €17,50 voor €12,50). Heeft u ook een waspas, dan ontvangt u nog meer korting. Combineer een volle spaarkaart met de waspas en ontvang maar liefst een korting van totaal €8,00! We zien u graag bij Carwash Rijen.

Tanken met Airmiles
Als u tankt bij Shell Rijen dan ontvangt u bij elke getankte liter brandstof een extra airmile. Dit geldt ook voor onze zakelijke klanten met een local card.

Carwash roll-over:
Wassen met Airmiles

Het is bij onze rollover aan de Europalaan 13 (achter het tankstation) mogelijk om het wassen van uw auto te betalen met airmiles. Dat is mooi meegenomen!

Als u kiest voor een programma van € 9,50, dan levert u 950 airmiles in.
Als u kiest voor het programma van € 6,50 dan levert u 650 airmiles in.

Spaar voor een Swizz hoofdkussen

Het Swizz hoofdkussen heeft een 100% katoenen hoes. Deze is wasbaar, geschikt voor de droger en biedt optimale ondersteuning en comfort. Het Swizz hoofdkussen is aanpasbaar aan alle slaapwensen en persoonlijke voorkeuren en dus geschikt voor alle soorten slapers!

Actieperiode
De actie loopt van 10 februari 2020 t/m 3 mei 2020. Volle spaarkaarten kunnen t/m 10 mei 2020 worden ingeleverd.

Sparen gaat zo
Bij elke besteding van €10,- ontvangt u één spaarzegel. Heeft u een volle spaarkaart met 10 zegels? Dan kunt u bij ons een Swizz hoofdkussen aanschaffen voor maar €9,99!

Lekker uitgeslapen een dagje op stap gaan? U ontvangt ook 25% korting op tickets voor Phantasialand!