Broodje Rijen, Shell Rijen en Carwash Rijen

Leuke acties
Italiaanse Bol Mediterrane
kruidenkaas, pesto, serranoham, zongedroogde tomaten, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en rucola
€4,25 / €5,25

Sparen voor korting bij Carwash Rijen
Tankt u regelmatig bij Shell Rijen? Dat is mooi! Vraag naar het spaarboekje van Carwash Rijen. Voor elke 5 liter getankte brandstof, krijgt u een spaarzegel. Met een volle spaarkaart (60 zegels) krijgt u €5,00 korting op het beste wasprogramma (van €17,50 voor €12,50). Heeft u ook een waspas, dan ontvangt u nog meer korting. Combineer een volle spaarkaart met de waspas en ontvang maar liefst een korting van totaal €8,00! We zien u graag bij Carwash Rijen.

Tanken met Airmiles
Als u tankt bij Shell Rijen dan ontvangt u bij elke getankte liter brandstof een extra airmile. Dit geldt ook voor onze zakelijke klanten met een local card.

Carwash roll-over:
Wassen met Airmiles

Het is bij onze rollover aan de Europalaan 13 (achter het tankstation) mogelijk om het wassen van uw auto te betalen met airmiles. Dat is mooi meegenomen!

Als u kiest voor een programma van € 9,50, dan levert u 950 airmiles in.
Als u kiest voor het programma van € 6,50 dan levert u 650 airmiles in.

Spaar voor een JBL headphone of speaker!

Spaar t/m 9 augustus voor een JBL koptelefoon en/ of voor een JBL speaker met een korting die kan oplopen tot wel €20,-!

Met de JBL Tune 500BT koptelefoon (t.w.v. €49,95) stream je draadloos hoge kwaliteit muziek vanaf je smartphone of tablet tot wel 16 uur lang! De JBL koptelefoon biedt een bijzondere luisterervaring en is gemakkelijk mee te nemen. Middels de bijgeleverde kabel laad je de batterij gemakkelijk opnieuw op. De JBL koptelefoon is verkrijgbaar in de kleuren zwart of wit.

De JBL Go 2 Bluetooth speaker (t.w.v. €34,95) is een absolute topper! Met de Go 2 speaker stream je muziek in hoge kwaliteit vanaf je smartphone of tablet. De oplaadbare speaker gaat maar liefst 5 uur lang mee en is daarnaast ook nog eens waterbestendig!  De JBL speaker is verkrijgbaar in de kleuren oranje, zwart, rood en blauw.

De actieperiode
De actie loopt van 20 april t/m 9 augustus 2020. Volle spaarkaarten kunnen t/m 16 augustus ingeleverd worden.

Zo speel je mee
Bij elke besteding van €10,- ontvang je één spaarzegel. Bij een volle spaarkaart (5 zegels) betaal je voor de JBL koptelefoon maar €29,95 en voor de JBL speaker maar €22,95!