fbpx

Broodje Rijen, Shell Rijen en Carwash Rijen

Leuke acties

𝗣𝗔𝗥𝗙𝗨𝗠 𝗦𝗣𝗔𝗥𝗘𝗡!

Spaar nu bij Shell Rijen voor korting oplopend tot wel 75% op exclusieve parfums. Bij elke € 10,- die u in de shop besteed ontvang je een zegel. Met 5 zegels kun je al een heerlijk geurtje met flinke korting aanschaffen! 😃

Deze actie loopt t/m 3 juli 2022.
Volle spaarkaarten kunnen worden ingeleverd t/m 10 juli 2022

MOEDERDAG ACTIE

Ontbijtbox
Box met verse jus d’orange, pistolet, croissant, Italiaanse bol, donut, muffin, carpaccio, achterham, belegen kaas, ajam, filet americian en roomboter
€ 21,50

Broodje van de maand mei

Broodje Kipkerrie Tropical
Baguette/bol/pistolet met kipkerriesalade, komkommer, ei, tomaat, ananas en peterselie
€4,95/€5,95

Sparen voor korting bij Carwash Rijen
Tankt u regelmatig bij Shell Rijen? Dat is mooi! Vraag naar het spaarboekje van Carwash Rijen. Voor elke 5 liter getankte brandstof, krijgt u een spaarzegel. Met een volle spaarkaart (60 zegels) krijgt u €5,00 korting op het beste wasprogramma (van €17,50 voor €12,50). Heeft u ook een waspas, dan ontvangt u nog meer korting. Combineer een volle spaarkaart met de waspas en ontvang maar liefst een korting van totaal €8,00! We zien u graag bij Carwash Rijen.

Tanken met Airmiles
Als u tankt bij Shell Rijen dan ontvangt u bij elke getankte liter brandstof een extra airmile. Dit geldt ook voor onze zakelijke klanten met een local card.

Carwash roll-over:
Wassen met Airmiles

Het is bij onze rollover aan de Europalaan 13 (achter het tankstation) mogelijk om het wassen van uw auto te betalen met airmiles. Dat is mooi meegenomen!

Als u kiest voor een programma van € 9,50, dan levert u 950 airmiles in.
Als u kiest voor het programma van € 6,50 dan levert u 650 airmiles in.